Нови обяви

Решили сте да направите основен или козметичен ремонт на апартамента? Искате високо качество и добра цена? Тогава сте попаднали на правилното място! Повече от 15 години успешно предоставяме услуги по проектиране и ремонт на недвижими имоти. Извършваме груби

и фини довършителни работи, както и комплексен дизайнерски ремонт на помещения. Можете да видите нашето портфолио от работа на нашия уебсайт.

Поръчайте ремонт на двустаен апартамент до ключ

Фирма "АкваЕМ" е екип, състоящ се от опитни майстори от различни специалности и дизайнер. Нашият приятелски екип ще Ви помогне да превърнете дома си в уютно и удобно жилище. Ние ще създадем за вас модерен интериор във всякакъв стил: скандинавски, африкански, класически... Няма нищо невъзможно за нашите специалисти.

По ваше желание ще преустроим и зонираме пространството, така че всеки член на семейството да намери място за работа, обучение и почивка. Вашият апартамент ще се превърне в острова, където искате да се върнете след дълъг работен ден и където можете да прекарате време със семейството и приятелите.

Нашият дизайнер ще предложи успешни и оригинални решения за създаване на интериора на всяка една от стаите, като същевременно вземе предвид желанията, възрастта и индивидуалните характеристики на домакинството. Преди да започне ремонта, той ще изработи проект за 3D дизайн и ще обсъди подробностите с вас. И след това дизайнерът определено ще проследи работата на довършителните майстори, така че полученият резултат да отговаря на вашите очаквания и одобрения проект.

Цена за ремонт на двустаен апартамент в София

Цената за ремонта на двустаен апартамент в столицата зависи от няколко фактора: вида на работата и техния обем, сложност, използвани материали. Ние ще ви помогнем да спестите бюджета си при закупуване на довършителни материали, защото знаем добре откъде да ги закупим на възможно най-добра цена. Можете да разберете приблизителната цена за ремонт на двустаен апартамент в София, като изчислите цената му с помощта на калкулатора на нашия уебсайт.

 

Сайтът за безплатни обяви в България

Искате ли да продадете или купите нещо бързо и изгодно? На вашите услуги Сайтът за безплатни обяви в България www.mobg.eu
В нашия портал ще намерите всичко - от малки домакински уреди до недвижими имоти и автомобили. И ако продавате стоки, услуги, копувате или продавате жилища, ние ще ви помогнем да решите проблема си бързо и ефективно, просто добавете обявата си безплатно!
Какво е доброто в нашия сайт за обяви?
- Широко предложение на стоки и услуги. Облекло и обувки, електроника и домакински уреди, недвижими имоти, автомобили, работа, колекционерска дейност - тук ще намерите обяви за всеки вкус!
- Огромна публика. Хиляди ваши потенциални клиенти посещават нашия сайт ежедневно. Не ги пропускайте, поставете обявата си веднага!
- Лесна употреба. Добре обмислената структура на секциите и търсенето на обяви ще ви помогнат бързо да намерите правилните оферти. И можете да поставите обява само с няколко кликвания.
- Допълнителни функции. Ако искате да рекламирате в България, така че повече хора да я видят, ние предлагаме срещу малка такса да я поставите във VIP-зони на най-видни места на страниците.
В допълнение към пускането на частни обяви, таблото за съобщения на mobg.eu е удобен и ефективен инструмент за бизнес. Тук можете да публикувате обяви и да намерите нови клиенти безплатно!
Публикувайте безплатни обяви в България на сайта mobg.eu , спестете време и пари!