Нови обяви

ВиК услугите са едни от най-трудните и изискват максимално внимание, знания и практика от страна на изпълнителя. В края на краищата, лошо затегната гайка или неправилно свързан смесител може да доведе до наводняване на цялата стая. От няколко години извършваме всички видове ВиК услуги с различни нива на сложност в цяла София.

Нашите майстори извършват монтаж, демонтаж, ремонт и подмяна на следното оборудване:

 • биде;
 • душ кабина;
 • инсталации;
 • смесител;
 • душ кабина;
 • вана;
 • пералня;
 • съдомиялна.

Работещите при нас водопроводчици са със специално образование и дългогодишен опит в обслужването на ВиК инсталации местно и чуждо производство. Ние отиваме както при дребни повреди, така и за спешни повиквания за ВиК услуги, когато трябва да се отстрани сериозна неизправност.

ВиК инсталация от професионалисти

Ако желаете Вашата ВиК инсталация да работи дълго и качествено, доверете монтажа или ремонта й на наш специалист. Ние практикуваме индивидуален подход към всеки клиент и изпълняваме проект за баня с всякаква сложност.

Ние предлагаме редица предимства на нашите клиенти.

 • Ефективност на пристигане при обаждане. Няколко екипа за спешна помощ работят денонощно в различни части на София.
 • Професионализъм. Всички служители на компанията периодично посещават опреснителни курсове.
 • Качеството на извършената работа. Нашите майстори са в състояние да работят дори с много скъпо водопроводно оборудване.
 • Цена. Прилагаме политика на конкурентни цени, за да може всеки жител на града да ползва услугите на първокласен водопроводчик.
 • Гаранция. Доверяваме се на нашите майстори и даваме писмена гаранция за извършената работа.

Как да се обадите на водопроводчик

За да се обадите на нашия водопроводчик , обадете се на телефонния номер, посочен на сайта, или оставете онлайн заявка. В най-кратки срокове наш диспечер ще се свърже с вас, ще даде кратка консултация и ще уреди заминаването на майстор в уговореното време.

 

Сайтът за безплатни обяви в България

Искате ли да продадете или купите нещо бързо и изгодно? На вашите услуги Сайтът за безплатни обяви в България www.mobg.eu
В нашия портал ще намерите всичко - от малки домакински уреди до недвижими имоти и автомобили. И ако продавате стоки, услуги, копувате или продавате жилища, ние ще ви помогнем да решите проблема си бързо и ефективно, просто добавете обявата си безплатно!
Какво е доброто в нашия сайт за обяви?
- Широко предложение на стоки и услуги. Облекло и обувки, електроника и домакински уреди, недвижими имоти, автомобили, работа, колекционерска дейност - тук ще намерите обяви за всеки вкус!
- Огромна публика. Хиляди ваши потенциални клиенти посещават нашия сайт ежедневно. Не ги пропускайте, поставете обявата си веднага!
- Лесна употреба. Добре обмислената структура на секциите и търсенето на обяви ще ви помогнат бързо да намерите правилните оферти. И можете да поставите обява само с няколко кликвания.
- Допълнителни функции. Ако искате да рекламирате в България, така че повече хора да я видят, ние предлагаме срещу малка такса да я поставите във VIP-зони на най-видни места на страниците.
В допълнение към пускането на частни обяви, таблото за съобщения на mobg.eu е удобен и ефективен инструмент за бизнес. Тук можете да публикувате обяви и да намерите нови клиенти безплатно!
Публикувайте безплатни обяви в България на сайта mobg.eu , спестете време и пари!