Цена: 1,200,00 лв 1200 лв
Телефон: 08..........show
Местоположение

Местоположение

Област София
Създадено от
Добавена 2020-05-26 18:55:38
Променено: 2020-05-26 18:56:10

SEO одит на сайт

Детайли за Обявата

Идент. № на Обявата: 615
Displayed: 55
Изтича: никога не изтича

Описание

Одитът на даден сайт е изключително важен, тъй като чрез внимателно вникване на материята, анализ на сайта, конкуренцията, може да се промени значително класирането в търсещите машини.

Конкуренцията онлайн е жестока. Борбата за предни позиции – също. Но за да се доберете и Вие към предните позиции, например към началната страница на Гугър орагичните резултати, то трябва да бъдете посъветвани от експерт или компания, от хора, които знаят основните грешки, които се допускат, както и хора, които да ги поправят.

Истината е, че повечето управители на сайтове, било то бизнес сайтове, било то онлайн магазини, след като им се направи одит, значително подобряват резултатите, т.е. подобрението в класирането не закъснява. Сигурно ще Ви прозвучи несериозно, но понякога една малка промяна по кода може да доведе до стотици позиции по-предно класиране по дадена ключова дума, или пък фраза.

Грешките и проблемите, които са допуснати от компанията, която Ви е направила уеб сайта, също трябва да бъдат локализирани и преодолени.

Пдробности

Състояние Ново

Обяви на потребителя

В този раздел можете да подадете безплатна обява за услуги в България. Няма значение дали сте частно лице или представител на известна търговска организация. В Mobg.eu условията са равни абсолютно за всички.
За да пуснете обява за услугите, регистрирайте се на сайта, това ще ви даде възможност да управлявате всичките си данни. Направете и поставете атрактивна оферта и не забравяйте да оставите подробни контакти. Нищо повече не се изисква - тогава нашият сайт ще започне да работи за вас.
Тук можете да рекламирате за услуги от всякакъв тип, освен, разбира се, забранени от закона и социалните морални правила. Не таксуваме за поставяне на обяви или за предоставяне на информация за контакт на продавачи и купувачи. Обявите за предоставяне на услуги в България няма да ви струват нищо. Но можете да спечелите много, като разширите кръга на своите клиенти далеч отвъд мястото, където се намирате.
Mobg.eu обхваща всички региони на България. Ето защо, ако имате нужда от евтин автосервиз, учител, бавачка или товарач в България, обявяването на услугите ще ви позволи бързо да ги намерите.