Цената е по договаряне
Контакт
Телефон: 06..........show
Местоположение

Местоположение

Област Габрово
Създадено от
Добавена 2020-05-27 16:36:42
Променено: 2020-05-27 16:36:42

Охрана на масови мероприятия

Детайли за Обявата

Идент. № на Обявата: 619
Displayed: 27
Изтича: никога не изтича

Описание

„МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД предлага охрана на масови мероприятия или дейности с краткосрочен характер, която включва организиране, обезпечаване, режим на контрол и безпрепятственото им протичане.

„МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД разполага със специализирани охранителни екипи, изпълняващи своите функции чрез дискретно присъствие, действащи според Закона за частната охранителна дейност. Те са в постоянна готовност за незабавна реакция при евентуални заплахи и посегателства.
Всички наши служители са специално обучени и преминават през различни тестове, и разнообразни програми. Притежават специфични познания и умения като : самоконтрол и самозащита, дипломатичност и съобразителност, отговорност, добра комуникация, реакции при извънредни и непредвидени ситуации, психологическа подготовка, целяща разпознаване на съмнителни субекти, оказване на първа помощ и др.
Фирмата предвижда използването на специализирани технически и помощни средства, пропускателни и ограничителни съоръжения, патрулиращи автомобили, пълна екипировка с обозначителни знаци, палки, белезници, модерни средства за комуникация и др.ПРЕДВАРИТЕЛНИ МЕРОПРИЯТИЯ :

Обследване, проучване и анализ на събитието, както и пълна информация относно евентуалният и допустим брой на участници в мероприятието;

Специализирани инструктажи на екипите по сигурност. Регламентиране участието на допълнителни сили и ресурси при необходимост, предизвикана от извънредни ситуации ;

Установяване на контакт с органите на МВР в съответният регион, целящи взаимодействие и поддръжка ;ПОСЛЕДВАЩИ МЕРОПРИЯТИЯ :

Позициониране на охранителните екипи ;

Контрол за притежание и опит за внасяне на оръжие и общоопасни вещества, горивни и взривни смеси, алкохол, наркотици и предмети, застрашаващи безпрепятственото протичане на масовата проява ;

Контрол и поддържане реда на територията на събитието от началото на неговото започване до финалното му приключване ;

Заключителни рапорти, обобщение и оценка на предприетите действия.„МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД разполага с всички необходими ресурси, за да гарантира сигурността на участниците и безпрепятственото протичане на всички масови прояви, чрез професионално отношение и доказан опит!

Обяви на потребителя

Обяви на потребителя