Цената е по договаряне
Телефон: 08..........show
Местоположение

Местоположение

Област София
ж.к. Банишора, ул. Охрид 21, 1233
Създадено от
Добавена 2023-05-25 04:23:17
Променено: 2023-05-25 04:23:17

Зъбен Мост в Стоматологична Клиника Ведра Дентал

Детайли за Обявата

Идент. № на Обявата: 2672
Displayed: 88
Изтича: никога не изтича

Описание

Когато става въпрос за здравето на зъбите, поддържането на пълен набор от зъби е от решаващо значение както по функционални, така и по естетически причини. Загубата на зъби обаче може да възникне поради различни причини като кариес, нараняване или фактори, свързани с възрастта. За щастие съвременната стоматология предлага няколко ефективни решения за възстановяване на уверената усмивка и оптималната орална функционалност. Едно такова решение е зъбният мост. В тази статия ще проучим определението за зъбен мост и ще разгледаме неговите предимства като жизнеспособна опция за заместване на липсващи зъби.

Какво е зъбен мост?
Зъбният мост е изработено по поръчка зъбно възстановяване, което служи като мост между един или повече липсващи зъби. Състои се от две или повече зъбни коронки от двете страни на празнината, наречени опорни зъби, с фалшив зъб, известен като междинен зъб, между тях. Короните са сигурно закрепени към съседните здрави зъби или зъбни импланти, осигурявайки стабилна основа за междинния мост.

Цените на зъбния мост могат да варират поради различните видове, които съществуват. Всеки от специфичен за себе си и има определена цена, но и всеки от тях е предназначен за определени ситуации. Няма как да не споменем, че и всеки от тях си има както предимства, така и недостатъци. Цените, на които работим са както следва:
Тричленен мост - 1020-2850 лв
Циментиране на двуопорен мост - 65лв

Tabela Vrata 87x5(3)
зъбни мостове

Обяви на потребителя