Искате ли да се обадите на водопроводчик точно сега? Тогава посетете сайта "АкваЕМ"! Добър водопроводчик можете да намерите тук. Ние предлагаме както почистване на канализационни тръби в София, така и монтаж на всякакъв вид водопровод.

По време на експлоатацията си, покривният материал е изложен на вредното въздействие на много атмосферни фактори: валежи, ултравиолетова светлина, екстремни температури и механичен стрес. Производителите на покривни материали дават следните гаранции за средния живот на покрива:

Резултатът от всички ремонтни дейности, извършени в банята, пряко зависи от квалификацията на майстора. Ако трябва да получите най-висококачествен и траен ремонт, първо се препоръчва да се съсредоточите върху няколко основни параметъра:

Ползите от процедурите за баня са известни от древни времена - всяка нация ги извършва според своите правила и традиции. Днес са популярни много видове бани: руски, римски, турски, японски, ирландски и други. Всеки предлага собствено съотношение на температура, влажност,

Озеленяването на покрива става все по-популярно всяка година. Това събитие винаги е необичайно, то ще подчертае вашата оригиналност и ще украси вашата градина.

Освен това живият покрив не само ще украси дома ви, но и ще го предпази от екстремни температури, прах, шум и други неприятни явления. Можете дори да кажете, че ще можете да спестите част от електричеството, тъй като през лятото моравата на покрива ще го държи хладно, а през зимата ще бъде топло. По този начин озеленяването на покрива е не само красиво, но и полезно.

Тревата активно защитава къщата по време на внезапни промени в метеорологичните условия, може би дори по-добри от конвенционалните покривни материали. Допълнителен бонус е, че растенията пречистват въздуха, което е важно, когато домът ви се намира в близост до оживени магистрали и други замърсяващи обекти.
Самата технология за създаване на морава на покрива е много проста.

Първо се полага решетка, която се използва за създаване на трева по склоновете. Всяка клетка се пълни с пръст и след това растенията се засаждат или се полага готовата копка и растенията очакват вкореняването.
За покриви обикновено се използват растения, които се примиряват с липса на влага и хранителни вещества. Необходимо е да се вземат предвид условията, в които се намира мястото на такъв покрив. Това е, например, гъстата растителност изпарява много влага и охлажда къщата в горещите дни.

Необходимо е да се изберат зимоустойчиви растения, тъй като на покривите те са подложени на силни студове и температурни промени. Също така е препоръчително да се предпазват растенията от северните ветрове. Най-популярните растения на покрива са саксифраг, маншет и различни смеси за тревни площи.
Тяхното предимство се крие в бързия им растеж, така че в рамките на кратък период от време след слизането, можете да се насладите на отличната декорация на вашия дом.

Подкатегории