Какви емоции предизвиква думата „ремонт“ у повечето хора? Появата на неприятни усещания сред някои собственици на апартаменти се дължи на факта, че ремонтите са нещо много трудоемко, продължително, обезпокоително и скъпо. Това е особено вярно, когато се прави на ръка.

НАПРАВАТА НА ВИЗИТКИ  - услуги от Поликарт

 

Визитките са важна част при физическата среща с хора. Те са важен компонент за представяне на личността.

ВиК услугите са едни от най-трудните и изискват максимално внимание, знания и практика от страна на изпълнителя. В края на краищата, лошо затегната гайка или неправилно свързан смесител може да доведе до наводняване на цялата стая. От няколко години извършваме всички видове ВиК услуги с различни нива на сложност в цяла София.

Нашите майстори извършват монтаж, демонтаж, ремонт и подмяна на следното оборудване:

 • биде;
 • душ кабина;
 • инсталации;
 • смесител;
 • душ кабина;
 • вана;
 • пералня;
 • съдомиялна.

Работещите при нас водопроводчици са със специално образование и дългогодишен опит в обслужването на ВиК инсталации местно и чуждо производство. Ние отиваме както при дребни повреди, така и за спешни повиквания за ВиК услуги, когато трябва да се отстрани сериозна неизправност.

ВиК инсталация от професионалисти

Ако желаете Вашата ВиК инсталация да работи дълго и качествено, доверете монтажа или ремонта й на наш специалист. Ние практикуваме индивидуален подход към всеки клиент и изпълняваме проект за баня с всякаква сложност.

Ние предлагаме редица предимства на нашите клиенти.

 • Ефективност на пристигане при обаждане. Няколко екипа за спешна помощ работят денонощно в различни части на София.
 • Професионализъм. Всички служители на компанията периодично посещават опреснителни курсове.
 • Качеството на извършената работа. Нашите майстори са в състояние да работят дори с много скъпо водопроводно оборудване.
 • Цена. Прилагаме политика на конкурентни цени, за да може всеки жител на града да ползва услугите на първокласен водопроводчик.
 • Гаранция. Доверяваме се на нашите майстори и даваме писмена гаранция за извършената работа.

Как да се обадите на водопроводчик

За да се обадите на нашия водопроводчик , обадете се на телефонния номер, посочен на сайта, или оставете онлайн заявка. В най-кратки срокове наш диспечер ще се свърже с вас, ще даде кратка консултация и ще уреди заминаването на майстор в уговореното време.

 

Решили сте да направите основен или козметичен ремонт на апартамента? Искате високо качество и добра цена? Тогава сте попаднали на правилното място! Повече от 15 години успешно предоставяме услуги по проектиране и ремонт на недвижими имоти. Извършваме груби

ВиК услугите в София са необходими на всички без изключение. Това може да е спешно, аварийно обаждане, монтаж на нови водопроводни инсталации или подмяна на стари тръби, щрангове, както и много други причини, които възникват денонощно. За нас основното е не само изпълнението на работата, но и качеството. В края на краищата вероятно трябва да се справите с последствията от бързата работа за сметка на качеството. Ние не просто се опитваме да го направим качествено. Първоначално плащате за качеството на монтажа или ремонта на ВиК, така че ние се фокусираме върху други фактори:

 • Отговорност за предоставената услуга в писмен вид.
 • Бърза обработка на поръчките и бърза ВиК работа: без почивни дни, прекъсвания, немотивирани отсъствия от работното място.
 • Разходи, адекватни на сложността на работата. Работим на принципите на сеизмеримост на вида работа и цената. 
 • Водопроводчик София и област

ВиК услуги в София - Спешни и планирани ремонти

 

Нашите майстори са във всички области, това ни позволява да стигнем до обаждането възможно най-бързо. Планираната работа се извършва в удобен за Вас ден и час. Не е излишно да предупредите съседите и обитателите на къщата за предстоящи неудобства. В зависимост от работата това може да бъде силен шум от перфоратор, изключване на водоснабдяването или отоплението, временна забрана за използване на тоалетната (при смяна на канализационния щранг в апартамента) и др.

Що се отнася до нашите майстори, те винаги са спретнати, учтиви и точни. Със сигурност има размествания във времето, но това е в редки случаи. Никога не напускаме клиент, ако не сме свършили работата си. От своя страна всеки, който се свърже с нас, може да разчита на нас.

Ние също така поддържаме нашите майстори актуални, защото технологиите във водопроводната индустрия се развиват със същата скорост, както и в други сектори. Обръщаме много внимание и на услугата: коректната комуникация, изрядността и точността са това, което ни позволява да получаваме десетки нови клиенти всеки месец. Сред тях са както частният сектор, апартаментите, така и юридическите лица.

Свържете се с нас, за да поръчате услугите на частен майстор за монтаж на парно, преустройство на водопровод, канализация, монтаж на тоалетна, мивка, съдомиялна машина. Отделна категория поръчки е авариен ремонт на пробиви. Тръгваме по всяко време на деня с необходимите инструменти и материали. Това е малък списък с нашите услуги. Вижте каталога за повече подробности.

Нашите майстори водопроводчици в София работят денонощно. Възможно е отпътуване към района на София. Има представителства в целия град във всички райони, включително Банкя, Костинброд, Елин Пелин и други. Свържете се с нас!

 

Подкатегории